G-575383

Over ons

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over ons

Welkom bij Thuisuitgekookt.nl. Wij bieden exclusieve kookdiensten aan bij u thuis of op uw bedrijf. Daarnaast verzorgen wij lunches bij u op kantoor van luxe vers belegde broodjes en minivergaderbroodjes.

De thuiskok van Thuisuitgekookt.nl is een professionele kok welke ervaring heeft met diverse sterrenrestaurants. Zijn voorliefde gaat met name uit naar de patisserie. De desserts zijn dan ook een lust voor het oog. De Thuiskok tovert bij u thuis culinaire hoogstandjes op de borden van uw gasten zodat u ongestoord en zorgeloos kan meegenieten met uw genodigden.

Een sterrenchef in huis halen hoe leuk is dat? Voor uw familiefeest of vriendenbijeenkomst. Het heeft tal van voordelen tegenover zelf uren in de keuken staan of naar een restaurant gaan.
Zo combineert u het culinaire genoegen van een restaurantbezoek met plezier bij u thuis met uw gasten. En natuurlijk hoeft u die avond niet voor "de Bob" te spelen. Want thuisuitgekook.nl zorgt ook voor de lekkerste bijpassende wijnen. Dat is wel zo uitgekookt natuurlijk!

Share our website