G-575383

De thuiskok

  • Home
  • Informatiepagina's
  • De thuiskok

De thuiskok tovert bij u thuis culinaire hoogstandjes op de borden van uw gasten zodat u ongestoord en zorgeloos kan meegenieten met uw genodigden. Een eigen kok in huis wie wil dat nou niet?
Uw familliefeest, of vriendenbijeenkomst zullen raar opkijken! Een kok aan huis heeft tal van voordelen tegenover zelf koken of naar een restaurant gaan. Zo combineert u het culinaire genoegen van een restaurantbezoek met het plezier gasten thuis te ontvangen. U bent gast in eigen huis en kunt tijdens het eten uw tijd doorbrengen met uw gasten. En natuurlijk hoeft u die avond niet voor de bob te spelen. Want Thuisgekookt.nl zorgt ook voor de lekkerste bijpassende wijnen. 
Dat is wel zo uitgekookt natuurlijk!

Wij koken voor groepen tussen de 2 en 10 personen. Indien u over een meer professionele keuken beschikt, zijn grotere groepen mogelijk. Wij werken met vastgestelde gerechtjes, maar uiteraard kunnen we ook met u in overleg een mooi menu samenstellen naar uw wensen met bijpassende wijnen. We zorgen uiteraard voor alle ingredienten, het eten, servies en tafelaankleding etc.
Normaal gezien kunnen we in elke keuken met vier vuren en een oven aan de slag. Als we speciaal kookgerief nodig hebben, nemen we dat zelf mee.
Wij zorgen ook voor de bediening en laten uw keuken weer schoon achter. Ook geen zorgen achteraf dus. Optioneel kunnen we ook extra flessen bijpassende wijnen voor u reserveren tegen een meerprijs.

 

Share our website